ALCOI en conill

Mentre Compromís va gestionar la Regidoria d'Hisenda va fer públics en un web els Pressupostos Municipals. Per primera vegada en la història d'Alcoi qualsevols ciutadà podia consultar, quan vullguera la proposta de despesa municipal.


Des de Compromís creiem que la transparència va molt més enllà de publicar les declaracions de la renda de l'alcalde. La transparència que necessiten alcoianes i alcoians és la dels diners de tots. Com, en què i en qui es gasten els nostres governants els diners públics.


Tenim un compromís: + Transparència, i per això volem posar en marxa mecanismes que acosten la gestió municipal a les persones, que necessiten veure i creure que s’estan fent bé les coses. I este web és un d'ells.


És una obligació dels responsables polítics i un dret i una necessitat dels ciutadans, de manera que les persones perceben que hi ha un control públic i que a poc a poc van eliminant-se aquelles parcel·les fosques que encara queden en l'administració.


Serà una manera d'aconseguir que els ciutadans es troben més prop de la política i dels polítics. I qualsevol procés de transparència no tindrà tornada enrere perquè cap govern, siga del signe que siga, s'atrevirà a desfer el camí fet.


Esperem que siga del teu interés.

A poc a poc, i entre tots, anirem fent gran este instrument.